Daune City Insurance – Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUITAveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune City Insurance pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

De ce Top Lac Auto Service?

Standardele de calitate a serviciilor si de selectie a produselor utilizate determina, in mare masura, gradul de satisfactie a clientilor. Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate. De aceea, reusim mereu sa aducem un zambet pe fata fiecarui client din portofoliul nostru.

"Am vopsit unele elemente de caroserie. Apreciez ca vopsitul a iesit destul de bine. Fara diferente de nuanta de culoare, lacul a fost aplicat foarte bine iar reparatiile facute pe la aripi, la fel, foarte bune. Sincer, sunt multumit. Sper acum ca si calitatea materialelor folosite sa fi fost pe masura. Asta se va vedea in timp. Se simte ca oamenii de acolo se bat si se zbat sa multumeasca clientii pentru a face fata concurentei. E spre bine. Mai revin daca am noutati." – Constantin B. – Mazda 6 – 30.01.2018

"Personalul TOP LAC AUTO s-a comportat profesional in timpul reparatiei masinii (VW Golf 6). Constatarea pe CASCO in vederea reparatiei s-a facut la sediul lor, fara a fi nevoit sa fiu prezent. Reparatia masinii (mecanica si tinichigerie) si decontarea cu firma de asigurare s-a desfasurat foarte bine si in timp scurt. Recomand service-ul TOP LAC AUTO pentru seriozitatea, calitatea lucrarilor si profesionalismul lor." – Moise Liviu – VW Golf 6 – 29.01.2018

"Extraordinar de amabili. A fost foarte placut sa vad ca exista profesionalism si respect pentru clienti si in Romania." – Cristian O. – Opel – 24.01.2018

"Multe multumiri domnului consilier Bogdan Onu. Am adus masina la Top Lac. Constatarea CASCO a fost foarte operativa si reparatia rapida. Opelul de 12 ani arata dupa reparatii ca o masina de 2-3 ani. Recomand tuturor prietenilor serviciile de calitate ale Top Lac." – Cristian P. – Opel – 28.12.2017

"TOPLAC m-a salvat de dependenta de reprezentanta TOYOTA NORD! La ei se poate face atat constatarea cat si reparatia masinii. Sunt proceduri si constatari efectuate separat de personalul autorizat de asigurator si de personalul TOPLAC. Ca femeie am apreciat foarte mult ajutorul si sprijinul acordat. Mi-a inlocuit si vopsit bara spate+aripa spate, stop spate, corectare zgarieturi de chei, lasate de "prieteni" in parcare si mi-a pregatit-o de iarna.Totul a fost fara repros si la preturi care combat orice concurenta. Recomand cu caldura toata echipa, care te asista de cand intri cu masina pe poarta si pana pleci. Sunt o echipa de profesionisti care ofera servicii cu mult peste cei de la reprezentanta TOYOTA. Practic ei ofera SERVICII LA CHEIE: aduci masina in service, se semneaza contractul de prestari servicii si la final pleci cu masina. Multumesc ca m-ati salvat in pragul Craciunului! La multi ani si Sarbatori fericite!" – Petruta E. – Toyota – 13.12.2017

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!