Adauga testimonial
Lucian C. – Honda Civic 1.8T Sport 11.08.2017

"Dragilor sunteti buni, in tot ceea ce faceti si mai ales, la cum stiti sa va tineti alaturi clientii. Daca v-as lauda mai mult ar insemna ca numarul de incidente auto sa creasca, ca sa vina mai multi sa va cunoasca...In fine, atunci cand veti avea nevoie, echipa asta de Top este acolo sa va ajute. Dintre puzderia de fixatori si ciocanari auto bucuresteni, veti cunoaste o orchestra care stie sa repare, sa lase urme in suflet tratandu-te, alaturi de ei, ca fiind in frac, cu joben si cu pantofi de Lac. O sa trec sa mai beau o cafea cu ei si sigur , dupa aceea, sa mai trag si o mana de vopsea pe sexoasa mea, ca prostiile astea eco pe baza de apa, dupa 5 ani lasa urme."

Cristian D. – Skoda Octavia 10.08.2017

"Am ales sa fac cateva reparatii la sevice-ul Top Lac fiindca stiam ca aici se lucreaza repede si cu responsabilitate fata de client. Am primit masina la schimb pe durata reparatiei, iar lucrarea a fost executata cu promptitudine, de o calitate ireprosabila. Cu siguranta voi reveni."

Tiseanu I. – Volkswagen 03.08.2017

"Multumesc Top Lac! Interactie foarte civilizata si eficienta. Preluare auto, spalare, determinare reparatii necesare, contractare servicii si primire masina la schimb intr-un timp record de 2 ore. Birocratie minima in toate etapele. Morala: putem interactiona si noi ca afara daca excludem statul de pe traseu!"

Florin S. – - 31.07.2017

"Sunt f. multumit de experienta avuta la Top Lac Service sunteti cei mai tari tineti o tot asa."

Sebastian V. – Mini One 11.07.2017

"Multumesc frumos personalului de la Top Lac. Am avut aripa si portiera stana fata distruse. A durat un pic mai mult reparatia pentru ca se folosesc piese originale si dureaza pana sosesc, dar rezultatul a fost impecabil. O calitate foarte buna a reparatiei. Multumesc inca o data !"