Daune Asirom - Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune Asirom pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

In cazul in care ati avut o dauna auto (in mers sau stationare) si detineti o polita RCA sau CASCO emisa de societatea de asigurari Asirom, aveti dreptul la despagubiri pe baza politei RCA a soferului vinovat sau pe baza unei polite CASCO emisa de Asirom in cazul in care sunteti raspunzator de producerea accidentului. Soferul pagubit poate folosi polita RCA pentru a-si repara masina la orice service doreste, de preferat la un service auto agreat de firma de asigurari Asirom, precum service-ul nostru TOP LAC AUTO SERVICE din Sector 6, Bucuresti, cu decontare directa si rapida a despagubirilor.

De ce sa alegeti TOP LAC AUTO SERVICE – service partener cu societatea de asigurari Asirom?

  • garantia efectuarii reparatiei intr-un service verificat si agreat de ASIROM
  • efectuarea facila a reconstatarilor, fara a necesita neaparat prezenta clientului
  • lipsa implicarii financiare prin decontarea directa si obtinerea facila a confirmarii platii

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!