Top Lac

Prezentare

Top Lac si-a inceput activitatea in anul 1995, in Bucuresti, ca unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, printre primele dotate cu cabina de vopsit. Inca de la inceput am folosit exclusiv tehnologie germana şi produse de vopsitorie premium.

Compania noastră este prezentă pe piaţa auto din Bucureşti încă din anul 1995. În această perioadă serviciile noastre au fost apreciate de către numeroşii noştri clienţi, firma noastră efectuând reparaţii la un număr de peste 90.000 autoturisme.

Activitatea noastră se desfăşoară într-un sediu nou situat în Bd. Timisoara, nr. 177, Sector 6, Bucuresti, unde dispunem de un spaţiu de aproape 6000 mp din care 2300 mp construcții utile, realizat în urma unei investiţii de peste 2.500.000 Euro.

Pregatirea personalului este un lucru foarte important pentru noi si de aceea, periodic, toti angajatii participa la cursuri de specializare in Germania sau in Romania.

În principal clienţii noştri sunt:

- Societăţile de asigurare (Allianz-Tiriac, Generali, Groupama, Euroins, Asirom, FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor - City Insurance, Omniasig, Grawe, Garanta, Gothaer, Uniqa, Wartord, Axeria).

- Firme cu parcuri mari de maşini (Orange, Petrom, Interbrands, RCS/RDS, Enel, ApaNova, Bayer, Betty, 3D România, Eurovia, Electromagnetica, Far Est Windows, etc)

- Societaţi de Leasing Operaţional: ALD Automotive, Lease Plan.

- Clienţi persoane fizice

Pregătirea personalului este un lucru foarte important pentru noi şi de aceea, periodic, toţi angajaţii participă la cursuri de specializare în Germania sau în România. În prezent, service-ul nostru are un număr de 80 de angajati.

Dotările principale sunt patru cabine de vopsit, de ultimă generaţie, prevăzute cu sisteme de filtrare eficiente (succesiune de 5 filtre), cinci staţii de pregătire vopsitorie cu ventilaţie, un banc de centrat caroserii Black Hawk cu măsurare instantanee cu laser şi cu bază de date electronică.

Pentru partea de mecanică, atelierul dispune de 2 elevatoare de 4 tone, un elevator de 3 tone şi un elevator cu 4 coloane de 4 tone care acoperă şi gama de autoutilitare.

În plus, dispunem şi de 4 elevatoare foarfecă de 2 şi 3 tone, masină de dejantat şi de echilibrat, stand de geometrie 3D John Bean, instalaţie pentru înlocuirea şi curăţarea agentului refrigerant BREMER 690 PRO, stație ITP. Pe lângă acestea dispunem de toate sculele şi dispozitivele necesare activitaţii de tinichigerie, vopsitorie, mecanică, electrică şi diagnoză pentru o gamă largă de autoturisme şi autoutilitare.

Toate utilajele noastre întrunesc toate normele de calitate, mediu şi siguranţă necesare acestei activitaţi şi impuse de normele din Comunitatea Europeana.

Piesele de schimb şi accesoriile utilizate în procesele tehnologice sunt numai piese acreditate, de origine sau de prim montaj. Colaborăm cu cei mai mari furnizori din România precum: AUGSBURG INTERNATIONAL, AUTOTOTAL, MATEROM, AUTONET, AVIA, etc.