Daune Uniqa - Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune Uniqa pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

De ce Top Lac Auto Service?

Standardele de calitate a serviciilor si de selectie a produselor utilizate determina, in mare masura, gradul de satisfactie a clientilor. Avem standarde inalte de calitate si respectam termenele de reparatie estimate. De aceea, reusim mereu sa aducem un zambet pe fata fiecarui client din portofoliul nostru.

"TOP LAC mi-a reparat masina!!! Kudos echipei de profesionisti pentru dorinta de a face o treaba buna, intr-un timp rezonabil. Multumesc!" – Alexandru R. – LOGAN MCV 2 – 25.11.2017

"La început am fost putin sceptic din cauza experientelor anterioare cu alte service-uri însa, la final, nu am avut ce comenta. Am avut masina la schimb pe durata reparatiei pe gratis, iar la final reparatia masinii pot sa spun ca a fost de nota 10. Masina mi-a fost predata spalata si curatata iar reparatia(bara spate vopsita+spoiler spate schimbat + aripa spate vopsita) a fost fara repros. Recomand cu incredere! " – Alex R. – Audi A5 – 23.11.2017

"Masina a iesit impecabil. Corectitudine, profesionalism, rapoditate. Voi aplela mereu la voi asa cum am facut-o de 8 ani incoace. Va recomand cu drag tuturor!!! " – Andrei S. – Megane III GT – 02.11.2017

"TopLac ofera calitate si promptitudine la tarife modice. Ce-ti poti dori mai mult?" – Adrian V. – Fiat Doblo, Matiz – 02.11.2017

"Sunt multumit de reparatiile facute la societatea dumneavoastra. Va multumesc frumos. Aveti o echipa profesionista. " – Ilias M. – - – 26.10.2017

Vezi mai multe testimoniale

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!