Daune Carpatica Asig – Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune Carpatica Asig pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

TOP LAC AUTO SERVICE va vine in ajutor atunci cand aveti nevoie de un service auto pentru despagubiri RCA sau CASCO pentru daune auto Carpatica Asig, avand o excelenta colaborare cu societatea de asigurari Carpatica Asig, in urma careia veti beneficia de lucrari de reparatii auto, tinichigerie, vopsitorie etc. la o calitate sporita si decontarea directa si rapida de catre Carpatica Asig a acestor reparatii auto.

TOP LAC AUTO SERVICE – unitate reparatoare care are contract cu Carpatica Asig ofera prioritate la reparatia pentru lucrarile prin asigurare RCA sau CASCO, consultanta si garantia reparatiei efectuate. Astfel, daca detineti o polita RCA sau CASCO, sau din nefericire ati fost implicat intr-un incident rutier cu posesori de polite RCA si CASCO emise de societatea de asigurari Carpatica Asig, va puteti adresa noua in calitate de service partener Carpatica pentru constatarea daunelor si reparatia masinii dvs. Plata este efectuata prin decontare directa si rapida de catre asigurator.

Va stam la dispozitie si va oferim servicii de calitate si garantia lucrarilor, consiliere si suport la orice ora. La cererea dvs., TOP LAC AUTO SERVICE va ofera GRATUIT 24/7 la telefon 031.005.0005, asistenta si consiliere in relatia cu societatea de asigurari Carpatica Asig. Nu ezitati sa ne contactati!

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!