Daune Astra (ASF)- Service auto cu decontare directa RCA si CASCO

Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?

Consiliere NON-STOP la cererea dvs. – Sunati acum la 031.005.0005
Servicii NON-STOP - va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar Daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap si de aceea va punem la dispozitie, la cererea dvs., un consilier ce va va insoti la centrul de daune Astra (ASF) pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
La solicitarea dvs., ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
La cererea dvs., veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, astfel ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Top Lac Auto Service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Decontare Directa, Rapida si Sigura
Top Lac Auto Service dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platIti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

TOP LAC AUTO SERVICE – service auto agreat Astra Asigurari Daune Auto – este un service auto cu dotari moderne si echipa tanara care va ofera urmatoarele servicii auto: mecania, tinichigerie si vopsitorie auto (reparatii pe RCA si CASCO Generali), electrica si diagnoza, tractari auto, ITP etc. TOP LAC AUTO are contract de decontare directa cu societatea de asigurari Astra si va ofera la cererea dvs. consultanta in ceea ce priveste despagubirile de daune auto in baza unei polite RCA sau CASCO de la Astra Asigurari, in cazul in care autoturismul dvs. a fost implicat intr-un accident. La solicitarea dvs., noi va oferim consiliere si suport la orice ora! Serviciul nostru de asistenta rutiera functioneaza zilnic 24/7 si poate fi accesat prin intermediul datelor de contact de mai jos:

  • Bd. Timisoara, Nr. 179, Sector 6 Bucuresti, Tel: 031.005.0005!

Nu ezitati sa ne contactati!

Aveti o dauna auto?
Cum va putem ajuta?

Completati formularul si veti beneficia de remedierea daunelor GRATUIT.*

* Reparatiile se efectueaza pe baza politelor RCA sau CASCO cu decontare directa de la asigurator.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp!