Cum obtii un pret mai bun la vanzarea masinii tale

Decizia de a vinde masina existenta pentru a o inlocui cu una mai performanta sau cu un model mai nou este intotdeauna insotita de dorinta de a obtine un pret cat mai bun la vanzare. In afara de mentinerea masinii intr-o forma foarte buna de-a lungul timpului, se recomanda remedierea si verificarea unor componente.

Aspectul exterior al masinii este primordial atunci cand o persoana cumpara o masina, asadar vizita la spalatorie si lustruirea caroseriei cu sampon si ceara sunt elemente pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a scoate la vanzare masina. Daca aceasta are si mici zgarieturi, puteti opta pentru un polish profesional care o va face sa arate ca noua.

Totodata, este important sa verificati rotile si jantele si sa le degresati, precum si sa inlocuiti lampile arse si stergatoarele.

In cazul in care masina beneficiaza de elemente de design personalizate create prin aplicarea de sticker-e, este mai bine sa le inlaturati avand grija sa nu afectati calitatea vopselei pentru a evita un refuz din partea potentialilor clienti.

Un alt aspect important este interiorul masinii, care se recomanda sa fie curat, ordonat si cu un miros discret de parfum pentru a crea o impresie pozitiva. Pentru a va asigura ca interiorul indeplineste cu brio standardele de curatenie, curatati bordul si portierele si aplicati silicon pentru a conferi luciu. Aspirati si apoi spalati covorasele si curatati cu atentie zonele dintre scaune, de sub acestea si din portbagaj.

Pentru a curata display-urile de la clima si casetofon, puteti folosi betisoare cu alcool sau spray-uri speciale cu aer comprimat.

Nu uitati sa aspirati si tapiteria si sa o curatati cu ajutorul unei perii, utilizand solutie speciala pentru covoare sau spray-uri speciale. In cazul in care tapiteria nu este bine ingrijita, puteti folosi huse pentru a o acoperi. Daca aveti obiecte personale, renuntati la ele si lasati interiorul cat mai liber si aerisit.

Verificati daca aerul conditionat functioneaza in parametri normali si, in cazul in care nu ati efectuat de mult timp igienizarea aparatului de aer conditionat, mergeti la un service. Totodata, in service puteti verifica si alte aspecte de functionalitate ale masinii si puteti reface nivelurile de ulei pentru a asigura o mentenanta completa a masinii.

Top Lac Auto ofera servicii complete de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, detailing, tuning, service pentru roti, verificari si revizii, inclusiv ITP.