Ce trebuie sa stiti la incheierea unei polite CASCO

Asigurarile auto sunt o sursa suplimentara de stres, mai ales daca sunt optionale si suntem pusi in situatia in care trebuie sa facem o alegere. Vom dori sa acoperim riscurile majore a caror probabilitate de realizare este crescuta. Insa cum le identificam corect?

CASCO reprezinta abrevierea pentru casualty and collision, adica avarie si tamponare. De cele mai multe ori, ne este mai usor sa apelam la un broker de asigurari pentru a ne informa cu privire la variantele de polite existente pe piata si la diferentele de cost dintre ele. Asigurarile CASCO pot fi achitate si in rate pentru a permite consumatorilor sa faca alegeri potrivite si investitii bine gandite.

Un aspect vital cand vine vorba de achizitia unei polite CASCO il reprezinta increderea in compania care iti furnizeaza serviciile de asigurare pentru a evita eventualele situatii neplacute.

Un alt aspect important atunci cand incheiati o asigurare CASCO il reprezinta riscurile pe care polita le acopera. Pentru a beneficia pe deplin de servicii adecvate, alegeti o polita adaptata nevoilor dvs. De exemplu, daca detineti un garaj propriu exista o probabilitate foarte scazuta ca masina dvs. sa fie furata, caz in care se recomanda sa optati pentru o polita care nu include acest risc pentru a evita o cheltuiala suplimentara. Pe de alta parte, daca nu aveti un garaj si obisnuiti sa parcati in zone in care sunt multi copaci, e bine sa optati pentru o polita care include riscuri generate de fenomenele naturale.

Pentru usurarea intregului proces de remediere a daunelor in eventualitatea producerii acestora, optati pentru o polita care include un astfel de serviciu.  Trebuie sa stiti ca politele cu fransize implica costuri scazute, insa in cazul in care va veti confrunta cu o dauna, va fi necesar sa suportati o parte a daunei, in functie de tipul fransizei alese. Exista polite cu fransize modice sau polite cu fransize procentuale care se aplica pentru daunele totale.

Este important sa urmariti ca suma asigurata sa fie evaluata in concordanta cu varianta de echipare a masinii dvs. Totodata, puteti opta pentru o polita de asigurare care include sau permite reintregirea sumei asigurate. Acest lucru va asigura ca, indiferent de potentialele daunele aparute, valoarea asigurata a autoturismului va reveni la cuantumul mentionat in contract ca suma asigurata, cu sau fara plata unei sume suplimentare, in functie de tipul de polita pentru care ati optat.

Alegerea unui furnizor cu servicii pliabile pe nevoile dvs. va poate ajuta sa economisiti timp in cazul in care va confruntati cu daune. Procesul poate fi fluidizat daca optati pentru un furnizor de servicii de calitate responsabil.

Top Lac Auto Service incheie polite CASCO pentru orice societate de asigurari din Romania, la preturi avantajoase. In plus, va ofera servicii complete pentru eficientizarea intregului proces de remediere a daunelor astfel incat sa beneficiati in cel mai scurt timp posibil de masina dvs.