Antologie de review-uri de la clientii Top Lac Auto Service

Suntem pe piata inca din 1995 si avem un portofoliu complex care contine peste 100.000 de lucrari multibrand pentru societatile de asigurari din Romania, companii cu parcuri mari de masini, societati de leasing operational si clienti persoane fizice. 

Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu modern, de aproape 6000 mp, dotat cu utilaje de ultima generatie si investim continuu in dezvoltarea echipei noastre prin cursuri periodice de specializare in Romania si Germania.

Si, pentru ca punem accent pe calitatea serviciilor pe care le oferim, iar profesionalismul este punctul nostru forte, aprecierile nu au intarziat sa apara.

Ne intereseaza in mod deosebit ca, in urma interactiunii cu noi si cu serviciile pe care le oferim, clientii nostri sa fie multumiti de rezultate si munca noastra sa le aduca un plus de valoare.

Totodata, suntem de parere ca o modalitate pertinenta de a masura performantele unui brand este sa afli parerea clientilor despre acesta. Perceptiile clientilor sunt cea mai buna reflexie a valorilor unui brand si, in testimonialele clientilor nostri, ne-am regasit valorile in care credem si pe baza carora ne-am dezvoltat de-a lungul timpului.

Am facut o selectie a celor mai reprezentative review-uri pe care va invitam sa le parcurgeti mai jos.

testimoniale Top Lac Auto Service

 

pareri Top Lac Auto Service

 

review-uri Top Lac Auto Service